ЦСКА съзря целенасочена атака от Лудогорец след края на сезона

...
ЦСКА съзря целенасочена атака от Лудогорец след края на сезона
Коментари Харесай

ЦСКА заподозря целенасочена атака от "Лудогорец" и медии

ЦСКА съзря целенасочена офанзива от " Лудогорец " след края на сезона и разяснява дуела на директния си противник за купата. В петък отборът от Разград победи " Черно море " с 4:1 и си подсигурява осма поредна купа, до момента в който ЦСКА надделя " Ботев " (Пловдив) с 1:0, с цел да приключи втори на точка зад първенците.

Двубоят в Разград се игра при подозрително премахване на шестима от главните играчи на " Черно море ", които даже не попаднаха в групата. Треньорът на варненци Илиан Илиев разгласи, че това е решение на управлението и препрати последващи въпроси към тях.

Преди дуела се появи информация, че Георги Илиев, Георги Китанов, Виктор Генев, Пламен Димов, Петър Витанов и Иван Дюлгеров са били подложени на детектор на лъжата. След дуела бяха публикувани нови изказвания, че това е направено поради дуела с ЦСКА във Варна на 4 май. Тогава алените завоюваха с 3:1, ден след напускането на треньора си Любослав Пенев. Изваждането от групата на играчите повдигна подозрения, откакто за разлика от различен път " Черно море " не разгласи на уеб страницата си причина футболистите да отсъстват.



Във въпросната среща вратарят Китанов, даже не игра, откакто е преотстъпен от ЦСКА и няма право да играе против отбора, който държи правата му.

" Дневник " потърси неведнъж пресслужбата на " Черно море " за коментар, само че варненският клуб не дава отговор на мобилните си телефони.

" За да се отклони вниманието от протичащото се на стадиона в Разград, което в последна сметка реши изхода на шампионата, услужливо уеб сайтове и медии подеха в хор новата долнопробна и откровена неистина ", пишат от ЦСКА. " Искаме отговорно и изрично да заявим, че клубът ни не употребява сходни способи за печелене на срещите си. Обвиненията против нас са клевети, целящи да ни компрометират и в същото време да прикрият очевадната липса на феърплей при решение на разногласието за купата ".

От Борисовата градина задават въпрос по какъв начин " всичко избухва 20 дни по-късно " и афишират, че Китанов няма право да играе против ЦСКА по контракт. " Не можаха ли да измислят нещо ново, а повтарят порното отпреди 7 години в Перник ".

ЦСКА показва и отвращение от отношение на медии към клуба. Червените даже заплашват да преразгледат " присъединяване ни в контракта за благосъстоятелност на телевизионните права и ние да не бъдем отразявани от тези навързани като свински вътрешности медии, уеб сайтове и малките екрани ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР