ЦСКА с два обещаващи трансфера само в рамките на няколко

...
ЦСКА с два обещаващи трансфера само в рамките на няколко
Коментари Харесай

ЦСКА с два трансфера за часове

ЦСКА с два обещаващи прехвърлянето единствено в границите на няколко часа, тъкмо преди затварянето на трансферния прозорец.

Арменският национал Жираир Шагоян е едното от попълненията на ЦСКА. “Армейците ” са се справили с конкуренцията на Ботев (Пловдив) за подписа на “Новия Хенрик Мхитарян ”, както е прочут Шагоян в Армения, оповестяват от в. “Труд ”.

21-годишният футболист идва в София от тима на Арарат-Армения, като в последните два сезона е играл чартърен за различен локален отбор – БКМА (Ереван), който по времето на Съюз на съветските социалистически републики е носел името ЦСКА (Ереван).

Шагоян минава през всички младежки и юношески национални тимове на родината си, а за представителния отбор има 6 мача – всички те са изиграни през 2021 година.

С клуба подписа и един от най-талантливите и обещаващи млади футболисти в родния хайлайф – Симеон Александров от столичния Септември.

“За мен това е сбъдната фантазия, голяма чест и отговорност да подпиша с толкоз популярен клуб като ЦСКА! Ще дам всичко от себе си, с цел да веселя почитателите с положителни игри и победи! ” бяха първите думи на играча след официализирането на персоналния му договор с клуба.

Бързоногият техничар досега е изиграл 8 мача от началото на шампионата, в които е отбелязал 4 попадения и е направил една асистенция. 18-годишният нападателен полузащитник се изявява еднообразно добре, както по двата фланга на офанзивата, по този начин и зад нападателя. Той впечатли Саша Илич с изявите си на стадион “Българска войска ” преди няколко дни, когато негов гол бе анулиран заради доста тънка засада.

Общо в кариерата си в Първа и Втора професионална лига Александров е записал 61 мача, в които е вкарал 12 попадения и е изработил 7 асистенции.

Симеон е младеж на Локомотив (Пловдив), след което минава в школата на Септември (София), където съумява да развие своите качества и справедливо стига до юношеските гарнитури на националния тим на България.

Финансовите параметри на покупко-продажбите сред клубовете остават конфиденциални ”, осведомят от ЦСКА.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР