ЦСКА разгроми с 4:1 Берое като гост в мач от

...
ЦСКА разгроми с 4:1 Берое като гост в мач от
Коментари Харесай

ЦСКА се върна на върха в Първа лига след голово шоу в Стара Загора - Футбол

ЦСКА разгроми с 4:1 Берое като посетител в мач от 19-ия кръг на Първа лига, игран на стадион " Берое " в Стара Загора. Точни за армейците бяха Брадли де Нойер (70`), Браян Морено (77`), Дюкенс Назон (85`) и Иван Турицов в последната 90 минута от дузпа.

С триумфа ЦСКА се върна на върха с точка задатък пред втория Лудогорец, който през вчерашния ден се наложи над Спартак Варна с 2:1.

Първото полувреме бе равностойно без съществени голови обстановки. Гол на Берое бе анулиран в 33-ата минута, в която Вини Трибуле прати топката в мрежата, само че съдиите видяха засада и не зачетоха попадението.

Втората част стартира с доста добра опция за ЦСКА, само че Лазар Туфегджич не съумя да преодолее Иван Караджов от близко след удар с глава.

В 54-ата минута Берое поведе в резултата. Симеон Мечев изстреля същинска бомба отвън наказателното поле и матира Бусато за 1:0.

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич направи тройна промяна в 60-а минута, като включи в игра Хайнц, Морено и Кареасо и този ход обърна развоя на мача. Тримата внесоха заостреност в офанзивата на " алените ". Столичани съумяха да стигнат до равенството в 70-ата минута, в която Брадли не Нойер доближи до топката и със мощен удар и рикошет, топката влетя във вратата за 1:1. В 77-ата минута Браян Морено направи обрата за " армейците " цялостен за 1:2, а пет минути преди края на постоянното време Дюкенс Назон вкара за 1:3.

В добавеното време влезлият като запаса Иван Турицов оформи крайния резултат с тъкмо осъществяване на дузпа.

Секунди преди последния съдийски сигнал бранителят на ЦСКА Християн Петров извърши непотребен фаул и получи втори жълт картон, като гостите приключиха с 10 души.



Следващият мач на ЦСКА е на 18 февруари (събота), когато на стадион " Българска войска " ще гостува съставът на Ботев (Пловдив). Двубоят стартира в 17:30 часа.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР