ЦСКА разгроми Левски с 20:4 в Зимния дворец на спорта

...
ЦСКА разгроми Левски с 20:4 в Зимния дворец на спорта
Коментари Харесай

ЦСКА разгроми Левски с 20:4 в хокейното ни първенство |

ЦСКА разгроми Левски с 20:4 в Зимния замък на спорта във втория кръг от националния шампионат по хокей на лед. Червените затвърдиха позицията си на един от главните кандидати за купата, до момента в който безконечният им противник ще се бори за място в плейофите, осведоми " Тема Спорт ".

„ Направихме някои опити, при нас имаше бранители, които играха в нахлуване, и нападатели, които върнах в защита – това са разновидности за идващите и по-трудни мачове, които ни предстоят. 16-годишният ни вратар Калоян Стоянов също получи опция да дебютира в мъжкия хокей ”, разяснява треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.

„ Вкарахме 4 пъти повече голове от първия мач, удовлетворен съм. Ние сме картотекирали единствено 13 играчи този сезон, тъй че умората в хода на всеки мач е един от най-сериозните ни съперници.

Хареса ми по какъв начин играхме предвид на моментните ни благоприятни условия, за нас това е едвам втори сезон в мъжкото състезание. Ще ставаме все по-силни, като това ще пристигна с обиграването ”, сподели от своя страна наставникът на Левски Иво Николов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР