ЦСКА разгроми Хебър с 4:0 в мач от 14-ия кръг

...
ЦСКА разгроми Хебър с 4:0 в мач от 14-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА не се затрудни разгроми Хебър на Армията и покори върха в efbet Лига

ЦСКА разгроми Хебър с 4:0 в мач от 14-ия кръг на efbet Лига. Дюкенс Назон откри за " алените " в 32-ата минута. Отново той се разписа в 56-ата минута, а идващите два гола бяха дело на резервата Браян Морено.

След спокойни първи минути в мача, първата заплаха се разкри пред състава на домакините. Маурисио Гарсес получи отдясно и центрира на далечната греда, където Джонатан Линдсет опитва да засече от въздуха, само че не съумя да стреля добре с левия крайник и „ подари ” топката на Ндиае, който улови без особени проблеми.

ЦСКА продължи да диктува темпото в срещата, като в първия четвърт част от срещата, дейностите се водеха най-вече в половината на отбора от Пазарджик. Дюкенс Назон също опитва да обстрелва вратата на Ндиае, само че стреля извънредно неопределено.

Едва в 14-ата минута гостите погледнаха по-сериозно към вратата на своя съперник. Търтов получи отдясно, финтира защитник на „ алените ” и центрира в наказателното поле, където Валпорт опитва мъчно осъществяване и прати топката високо над вратата.

В идващите десетина минути двата отбора не предложиха нищо забавно, като се изключи един отдалечен удар на Георги Търтов по диагонала, който обаче не затрудни изключително Густаво Бусато.

В 26-ата минута домакините проведоха забавна офанзива, която обаче не бе приключена от дебютанта Марселино Кареасо. Гарсес изведе чудесно колумбиеца зад защитата на пазарджиклии, само че стражът на гостите внимаваше и излезе прозорливо, успявайки да стигне пръв до топката.

Резултатът в мача бе открит в 32-ата минута с първия прецизен удар във вратата на Хебър, който пристигна след груба неточност при изнасянето на топката от страна на гостите. Серано бе заставен да върне към своя вратар Хадим Ндиае, който не съумя да почисти, а вместо това прати топката в тялото на Кареасо. Коженото кълбо попадна в Дюкенс Назон, който овладя, финтира бранител на Хебър и с удар по диагонала отдясно порази задачата.

Три минути преди почивката ЦСКА стигна до втори гол, който обаче бе анулиран след намесата на ВАР. Джоната Линдсет лиши топката от Хамдиев, комбинира с Назон, който пък с дълъг пас изведе Шагоян зад защитата на гостите. Арменецът напредна и с удар по диагонала прониза Ндиае. Гостите имаха съществени искания за нарушаване на Линдсет против Хамдиев, които в последна сметка бяха почетени и след обзор на обстановката с ВАР, попадението бе анулирано.

На почивката наставникът на гостите Владимир Манчев предприе забавна промяна. Младият експерт реши да извади от игра вратаря си Хадим Ндиае, който сгреши съдбовно при гола на „ алените ”, а по-късно сподели нови съмнения. Мястото му бе заето от Петър Дебърлиев.

ЦСКА наклони доста съществено везните в своя изгода в 56-ата минута, когато „ алените ” осъществиха втория си гол в срещата, а в негов създател се трансформира още веднъж Дюкенс Назон. След нахлуване отляво, Кареасо получи топката и комбинира с Назон пред наказателното поле. Голмайсторът на домакините пое, финтира Пламен Крумов и с удар от границата на пеналта в долния десен ъгъл осъществя за 2:0.

Само пет минути по-късно домакините взеха решение всичко в своя изгода, реализирайки трети гол. Появилият се единствено шейсет секунди по-рано Браян Морено също записа името измежду голмайсторите в мача. След неточност в защитата на гостите, Туфегджич лиши топката, която попадна в Морено. Той пое и с удар по диагонала не остави шансове на Дебърлиев.

В 71-ата минута резултатът стана много стеснителен за гостите от Пазарджик, които позволиха четвърти гол в своята врата. Дебютантът Марселино Кареасо изведе с прелестен пас Браян Морено, който се освободи от опеката на двама бранители на Хебър и стреля технично в долния ляв ъгъл за 4:0!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР