ЦСКА разгроми Берое с 6:0 в мач от 20-ия кръг

...
ЦСКА разгроми Берое с 6:0 в мач от 20-ия кръг
Коментари Харесай

Отличен 6 за ЦСКА срещу "Берое"

ЦСКА разгроми " Берое " с 6:0 в мач от 20-ия кръг на Първа лига. С втори хеттрик с " алената " фланелка се отличи Фернандо Каранга, който има на сметката си към този момент 17 гола и води безапелационно при голмайсторите. Кирил Десподов, Тиаго Родригеш и Станислав Манолев вкараха по един път за разгромния триумф на столичани на " Българска войска ".

Така ЦСКА излезе отпред в шампионата преди утрешния мач сред " Лудогорец " и " Пирин ".

Срещата се игра без аудитория поради наказването на домакините поради случаите с почитателите при гостуването на " Локомотив " Пловдив.

ЦСКА реши мача още през първото полувреме, когато паднаха три от головете. Десподов откри резултата в 11-а минута и за четвърти следващ мач записа името си измежду голмайсторите.

" Берое " можеше да изравни в 26-а минута, когато Мартин Камбуров бе изведен самичък против вратаря, само че офанзивата на беройци бе спряна с несъществуваща засада.

Превъзходството на " алените " откри изражение в два бързи гола на Каранга в самия завършек на първата част. В 42-а минута бразилецът получи топката на празна врата от Десподов и без проблеми означи. В добавеното време на първата част още веднъж Десподов бе в основата на офанзивата, като негов удар от воле откри тялото на Каранга, който прати топката в мрежата - 3:0.

В 52-а минута Десподов нахлу в наказателното поле, подаде на Каранга, който за трети път се разписа на празна врата.

До края мачът се доиграваше, а комбинацията Десподов - Каранга едвам не докара до нов гол в 68-а минута, когато първият центрира и Каранга с глава стреля на сантиметри от вратата. Пропуски за ЦСКА направиха още влезлият като запаса Рубен Пинто и бразилецът Енрике.

В 77-а минута преди малко появилият се терена Кевин Меркадо подаде на Тиаго Родригеш, който през краката на вратаря се разписа за 5:0.

Бившият състезател на ЦСКА Антон Карачанаков можеше да вкара почетен гол за " Берое ", само че ударът му от границата на наказателното поле в 82-а минута срещна десния непряк дирек.

Шести гол вкара резервата в този мач Станислав Манолев, който мина като на церемониал през статичната отбрана на гостите и прати топката в близкия ъгъл за 6:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР