ЦСКА разгроми Берое с 5:1 снощи и зарадва за пореден

...
ЦСКА разгроми Берое с 5:1 снощи и зарадва за пореден
Коментари Харесай

Ариа се превръща в истински талисман на ЦСКА

ЦСКА разгроми Берое с 5:1 нощес и зарадва за следващ път своите почитатели. Сред тях местата си във VIP-а на стадион " Българска войска " пък бяха заели и красивите половинки на футболистите. Отново погледите бяха ориентирани най-много към обичаната на Георги Йомов - певицата Ариа . Която беше в компанията на приятелката на Асен Дончев - Савина Алексиева , и две красиви последователки на ЦСКА. Едната от които Радост Петрова . Оказа се, че ослепителната русокоска е огромна почитателка и на ТОПСПОРТ , по нейни думи.

Ариа е българката измежду футболните половинки в ЦСКА, която най-често може да бъде видяна на трибуните по време на мачовете. Не е ли заета професионално, чаровната певица не пропуща да поддържа Жоро Йомов и " армейците " персонално. Превръща се в същински амулет на ЦСКА. С нея във VIP-а " алените " нямат загуба на своя стадион. Вчера Георги пък стартира мача с капитанската лента на 31-кратния първенец, което направи половинката му още по-горда.
 Снимка 582637
Източник:

Изпълнителката на шлагери, измежду които " 300 ", " Хеликоптер ", " Живее ми се " и доста други постоянно събира голямо внимание върху себе си. Прави усещане, че се държи извънредно добре с всички. Никога не отхвърля фотография с почитател на ЦСКА. Говори си с тях другарски и е призната като част от голямото футболно семейство на " алените ".

" Когато тя е тук, успеха е обезпечена! Наистина е като амулет за ЦСКА ", разясниха и нощес последователи на тима. А хубавицата даде обещание да бъде на трибуните и в четвъртък. Тогава " армейците " одобряват ирландския Сейнт Патрикс в първи мач от Третия квалификационен кръг за влизане в групите на Лига на конференциите.
 ЦСКА победи Берое с 5:1 в efbet Лига
ЦСКА продължава да се забавлява, изпълни вратата на Берое и Караджата

" Червените " владееха напълно инициативата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР