ЦСКА пусна в продажба екипите на тима за сезон 2021/22.

...
ЦСКА пусна в продажба екипите на тима за сезон 2021/22.
Коментари Харесай

ЦСКА пусна в продажба екипите за сезон 2021/22

ЦСКА пусна в продажба екипите на отбора за сезон 2021/22. Фланелките могат да бъдат поръчани онлайн, като цената е 98,99 лева

Ето какво написаха в уеб страницата на " алените ":

Армейци,

Днес, ЦСКА се изправя против Лудогорец в пряк конфликт за Суперкупата на България. Червените за пръв път ще излязат на терена с новата екипировка " АДИДАС ", която ще носят през сезон 2021/2022 година

Фланелките към този момент са в продажба и може да си поръчате от тях в онлайн магазина на pre-order. Поръчките ще стартират да бъдат изпълнявани след 20 дни съгласно наличностите, с които разполагаме сега.

На 6 май, в Деня на храбростта, обявихме, че през новия сезон ЦСКА ще носи на екипите си признака на Българската войска. Гордият и несломим лъв, израз на доблестта и непобедимостта на българските воини в отбрана на Родината, ще бъде подложен на левия ръкав, а различен прочувствен акцент върху новата алена фланелка, ще бъде посланието " С Нами Бог ", обичайно изобразявано върху старите бойни флагове в другите Национално-освободителни войни.

ЦСКА и Българската войска са генетично и неразривно свързани още от основаването на клуба през 1948 година. През времето на това ползотворно съдействие са реализирани най-големите триумфи в родния футбол и българския спорт. Нашето предпочитание е да продължим да отстояваме всички армейски полезности и добродетели, с помощта на които през годините са завоювани големи триумфи и спортна популярност за България и в същото време постоянно са били водещо кредо и образец за нашите спортисти.

Осъзнаваме голямата отговорност, само че сме уверени, че с този акт на армейско ентусиазъм ще продължим да браним още по-всеотдайно и с непреклонен морал достойнството на най-великия български клуб, а харизмата и героизмът на нашите воини и техните исторически подвизи ще окрилят и отсега нататък всички, обичащи ЦСКА.

ВЗЕМИ СВОЯТА ОФИЦИАЛНА ФЛАНЕЛКА НА ЦСКА ОТТУК!

За страдание не всичко касаещо логистиката и продажбата на новата фланелка на ЦСКА зависи от нас. Въпреки че работим с потвърдени през времето немски компании, от време на време контрактуваните връзки се нарушават, периодите на доставка не се съблюдават или пък форсмажорни условия не ни разрешават да осъществяваме авансово заложената и цялостна маркетинг идея в точния момент. Това за жалост е реалност, който все още няма по какъв начин да направляваме с финансови неустойки и други механизми. Единствено можем да бъдем за в бъдеще по-взискателни към новите си сътрудници и сходни забавяния да не се повтарят. Въпреки срещнатите компликации обаче, работим целеустремено и неуморно, Вие почитателите, да получите напълно скоро един първокласен артикул, носещ харизмата на армейското великолепие.

САМО ЦСКА ".
 Стоичков прикани: Всички
Стоичков прикани: Всички " червени " сърца на стадиона тази вечер!

Както постоянно публиката да поведе и мощно да поддържа " алените ", споделя Камата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР