ЦСКА публикува нова позиция срещу Българския футболен съюз (БФС) относно

...
ЦСКА публикува нова позиция срещу Българския футболен съюз (БФС) относно
Коментари Харесай

ЦСКА: Прогнилата система на БФС обслужва едни и същи персонажи вече 10 години

ЦСКА разгласява нова позиция против Българския футболен съюз (БФС) по отношение на наказването на отбора. Червените в началото бяха за два мача без аудитория поради хвърлени предмети и ударени служебни лица на с " Лудогорец ". Тимът към този момент игра един мач пред, а в сряда Апелативната комисия към БФС втория - с " Черно море ", да се играе на безпристрастен терен на най-малко 50 км от София в посока Варна.

Според ЦСКА решението е било взето " авансово и под диктовка " и съвещанието е било фиктивно, тъй като от футболния съюз не са дали отговор на нито един въпрос на клуба и не са показали доказателства за ранените служебни лица.

" Предвид неналичието на същински доказателства за случаите, тоталното неглижиране на възраженията ни още преди първия мач, тежестта на наказването без каквато и да било действителна аргументация, имахме очаквания, че най-малко този път от БФС ще показват най-малко частична правдивост и или ще отстранен безумното решение от втори мач без аудитория, или най-малко ще ни оставят вкъщи, затваряйки отчасти стадиона. Но белким можем да приказваме за правдивост, когато става въпрос за ЦСКА? За ЦСКА, който е на точка от върха? ", се споделя в позицията.

 Битка на всички фронтове: какво следва в плейофите в Първа лига Битка на всички фронтове: какво следва в плейофите в Първа лига

От клуба декларират, че задачата е да се повлияе на отбора в борбата за купата. Червените са на точка зад " Лудогорец ".

" Разбираме, че да ни лишат от домакинство в едно от трите такива, които имаме в общо 5 решаващи мача, ни слага в сложна обстановка и е още един инструмент, с който да ни повлияят. Да, ЦСКА е хазаин на всички места. Не това е казусът. Проблемът е, че прогнилата система чисто и просто не работи. Тя просто служи. Обслужва едни и същи персонажи към този момент 10 години, а българският футбол продължава да затъва ", се споделя още в позицията.

От ЦСКА допълниха, че ще търсят подобаващ стадион, само че прецизират, че това се е оказало " нелека задача ", поради отводите, които са получили.

Клубът прикани почитателите си " борбата по трибуните " да бъде с разрешени средства и да не се дават мотиви за " спомагателни удари под кръста ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР