ЦСКА продължи селекцията си с привличането на руски полузащитник. Червените

...
ЦСКА продължи селекцията си с привличането на руски полузащитник. Червените
Коментари Харесай

ЦСКА продължи селекцията си с руснак, Буш се раздели с "Левски"

ЦСКА продължи селекцията си с привличането на съветски полузащитник. Червените показаха 24-годишния атакуващ халф Денис Давидов.

Той идва от " Спартак " (Москва) с контракт за три години. Бил е благосъстоятелност на московчани, като постоянно е бил преотстъпван, а за последно се е състезавал в латвийския " Спартакс " (Юрмала).

През 2015 година под управлението на Фабио Капело два пъти е извикан в националния тим на Русия, а против Казахстан в другарска среща изиграва първия си и към този момент единствен мач за мъжкия тим. За юношеските и младежките тимове на Русия има 28 гола в 50 дуела.

Давидов е вторият нов футболист на " Българска войска ". Преди ден ЦСКА показа и шотландския нападател Тони Уот, който също подписа за три години.



" Левски " също работи по селекцията си. Медиите в Румъния пишат, че италианецът Диего Фабрини се е схванал с български тим, като се твърди, че е желан и от сините, и от ЦСКА.

Румънският нападател на " Левски " Серджиу Буш употребява " Инстаграм ", с цел да се раздели с последователите. Той постави своя фотография от мач против някогашния си тим ЦСКА и написа: " Дойде времето да си кажем " Довиждане ". Дадох всичко за тези цветове. В сърцето ми има място и за двата ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР