ЦСКА продължава усилено да търси заместник на напусналия клуба Стойчо

...
ЦСКА продължава усилено да търси заместник на напусналия клуба Стойчо
Коментари Харесай

Спрягат се нови имена за старши треньор на ЦСКА

ЦСКА продължава интензивно да търси заместител на напусналия клуба Стойчо Младенов. Алън Пардю ще води отбора в идващите две срещи, а на " Армията " се надяват до тогава да са постигнали съглашение със експерт, който да застане отпред. Другият вид е новият ментор да встъпи в служба през лятото, написа " Тема спорт ".

Малък е шансът именитият британец да продължи да води за непрекъснато отбора. В Борисовата градина са набелязали няколко задгранични експерти. Сред любимците на управлението се появиха нови имена - украинецът Виктор Скрипник и северномакедонецът Игор Ангеловски. Скрипник е прочут на последователите, откакто в последните години на 3 пъти се изправи против отбора.

Той бе отпред на Рига, когато " алените " отстраниха латвийците след осъществяване на дузпи, а по-късно застана отпред на Заря (Луганск), с който първо в профил " армейците " през 2019-а, а по-късно ги победи на два пъти в груповата фаза на ЛК през този сезон.

Ангеловски пък води Северна Македония сред 2015 и 2021 година, като класира отбора за ЕВРО 2020. Преди време той бе и измежду вариантите за Лудогорец. Сръбският експерт Саша Илич, който бе покрай контракт с ЦСКА, от ден на ден се отдалечава от " Армията ". Той изрично е отказал да поеме отбора преди дербито с Левски, само че двете страни са си оставили малка врата за продължение на договарянията.
 Футболистите на ЦСКА с отлични първи усещания от Пардю
Футболистите на ЦСКА с отлични първи усещания от Пардю

Видео от първата тренировка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР