ЦСКА продължава с ударната селекция за новия сезон. Ден след

...
ЦСКА продължава с ударната селекция за новия сезон. Ден след
Коментари Харесай

ЦСКА се подсили с руски талант от Спартак Москва

ЦСКА продължава с ударната селекция за новия сезон. Ден след привличането на шотландския нападател Тони Уот, алените оповестиха привличането на съветския нападателен халф Денис Давидов. Новината беше оповестена от формалния уебсайт на клуба от Борисовата градина.
 Новият в ЦСКА май се стяга женитба, вижте шеметната му годеница
" Армейци,

ЦСКА се укрепи с офанзивния халф Денис Давидов. Навършилият неотдавна 24 години руснак мина сполучливо медицински прегледи и парафира с армейците за 3 сезона.

Давидов работи на позицията зад нападателя или по крилата. Той е артикул на школата на гранда Спартак Москва, като за първия отбор записва 44 мача и едно попадение, а с московчани печели купата, Kупата и Суперкупата на страната. Отделно за втория отбор вкарва 33 гола в 90 срещи.

Още в първите си изяви при експертите футболистът загатва за голям капацитет и е считан в родината си за един от най-големите гении. През 2015 година под управлението на Фабио Капело получава две повиквателни за националния отбор и даже дебютира в контрола против Казахстан.

Впечатляващ е активът му за юношеските и младежките гарнитури на " Сборная ", където отбелязва 28 гола в 50 дуела. Последният сезон Денис Давидов играе като преотстъпен за латвийския Спартакс Юрмала и съветския втородивизионен Нижни Новгород, взимайки присъединяване общо в 19 мача и разписвайки се 3 пъти ", написа уеб сайтът на алените.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР