ЦСКА продължава с контролите си по време на подготовката си

...
ЦСКА продължава с контролите си по време на подготовката си
Коментари Харесай

ЦСКА се изправя срещу Виктория Пилзен

ЦСКА продължава с контролите си по време на подготовката си за пролетния дял от шампионата. Днес от 17:00 часа българско време, „ алените “ ще се изправят против чешкия Виктория Пилзен. Проверката ще се организира в испанския курортен комплекс Марбея, където „ Армейците “ са на лагер.

Виктория Пилзен се намира на втората позиция във краткотрайното класиране в чешкото състезание. През предишния сезон отборът приключи още веднъж на тази позиция зад първенеца Славия Прага.

Това ще бъде четвъртата контрола за отбора на Милош Крушчич в Испания. До момента „ алените “ не са спечелили нито една от тях и по-стряскащото е, че към момента не са отбелязали и гол в противниковата врата. В първата инспекция „ армейците “ изгубиха тежко от Нюрнберг с 0:5. Във втората контрола ЦСКА отстъпиха на японския Шонан Белмаре с 0:1. В сряда „ армейците “ приключиха 0:0 с корейския първенец Чонбук Моторс.

Двубоят ще можете да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA . На уеб страницата GONG.BG ще проследим онлайн всичко най-интересно от конфликта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР