ЦСКА продължава с изненадите за феновете по случай 75-годишнината на

...
ЦСКА продължава с изненадите за феновете по случай 75-годишнината на
Коментари Харесай

ЦСКА пусна специален фотоалбум за годишнината си

ЦСКА продължава с изненадите за почитателите по случай 75-годишнината на клуба. Клубът създаде специфичен фотоалбум, в който са оповестени някои от най-редките и неповторими фотоси от славното далечно и по-близко минало на клуба.

Изданието е 192 страници и е на цена от 40 лв..

Ето какво написаха от клуба:

„ Фотокнига „ Родени за великолепие “

По случай 75-ия празник на ЦСКА създадохме с доста обич една по-различна книга. Във фотоизданието, формирано от 192 страници, събрахме някои от най-редките и неповторими фотоси от славното далечно и по-близко минало на клуба. Модернистичният образ на книгата преплита по прелестен метод актуалните подходи в графичния дизайн със спомените от историята. Така, водени от концепцията да дадем живот точно на тази величествена история и да върнем предишното, въпреки и за момент, в сегашното, колоризирахме благодарение на изкуствен интелект някои от най-интересните фрагменти.

Подбраните фотоси, доста от които обособени в красиви колажи, ни припомнят за забележителните моменти, за великите персони, за грандиозните победи и за славния път, който сме поели от 1948 година насам и ще се борим да продължим почтено.

Някои от фотографиите в книгата може да разгледате и в нашата фотоизложба „ Родени за великолепие “, която ще бъде открита на 05.05. в 11:30 ч. в пространството пред формалния клубен почитател магазина.

Фотокнигата е налична в  ни, а от на следващия ден в 13 ч. и в формалния подобен на ст. „ Българска войска “ “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР