ЦСКА продължава по план работата си по строежа на нов

...
ЦСКА продължава по план работата си по строежа на нов
Коментари Харесай

ЦСКА увери, че продължава по план със строежа на нов модерен стадион

ЦСКА продължава по проект работата си по градежа на нов съвременен стадион. Това увериха от клуба с информация на формалния си уебсайт. Червените изчакваха на базите, която нарекоха " изцяло обикновено, поради инфлацията ".

Клубът съобщи, че градежът на стадион е един " от най-важните цели на управлението ".

" Работата по всеки подробност на бъдещия стадион на ЦСКА не е серпантина нито за момент през последните месеци. Всичко, което ви показвахме като графики, анимации и информация през месец декември, е заложено за осъществяване в действително съществуващия абстрактен план, направен особено за ЦСКА. Именно по този план се движим, с цел да влезем в идната фаза на техническо осъществяване. Нищо от обещаното няма да бъде изменено ", пишат алените на уеб страницата си.

Ръководството на ЦСКА отхвърли изявленията, че се е стигнало до раздяло с, която би трябвало да ръководи новия стадион за период от 30 години.

" Договор не е имало. Евентуално включване на сходна компания, която да менажира новия ни дом, би се случило в по-късен стадий. Това по никакъв метод не може да попречи на работата по оборудването ", разясниха от клуба.

" Работим взаимно с най-хубавите в сектора, с цел да сме сигурни, че армейската общественост ще получи тъкмо това, което заслужава ".

След оценката на базите, която е 28.4 млн. лв., от ЦСКА оповестиха, че са обезпечени парите за капитала " и ще бъдат импортирани сега, в който страната завърши процедурата по основаването на новото взаимно сдружение ".

Единственото, което се чака съгласно ЦСКА са новите скици от Агенцията по геодезия, картография и кадастър.

" Комуникацията с Министерството на спорта е на ежедневна база и сме оптимисти, че напълно скоро ще имаме работещо сдружение, след което ще можем да преминем към входиране на идейния план дружно с страната ", прибавят още алените.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР