ЦСКА продължава да инвестира в тренировъчната база в Панчарево. Следващото

...
ЦСКА продължава да инвестира в тренировъчната база в Панчарево. Следващото
Коментари Харесай

ЦСКА прави нова голяма инвестиция в тренировъчната си база

ЦСКА продължава да влага в подготвителната база в Панчарево. Следващото усъвършенстване в комплекса ще бъде постройка за хранене и свободно време, научи " Тема Спорт ". Т

я ще бъде ситуирана на мястото на остарелия ресторант и ще има сходна повърхност. В последните години на това пространство бе построена шатра, в която футболистите сядаха да ядат, само че беше ясно, че това е единствено краткотрайно решение. Тя към този момент е демонтирана, а дейностите по създаване на новата постройка не стопираха и в събота, когато въз основата се организираха две безконечни дербита в юношеските шампионати - ЦСКА победи Левски с 5:1 при 16-годишните и отстъпи с 0:3 при 15-годишните. Сред нововъведенията в Панчарево е и нова врата на входа на комплекса, която е с автоматизирано електронно отваряне и затваряне.

От 2016-а насам ЦСКА направи доста усъвършенствания на подготвителната си база, като безусловно й вдъхна втори живот, откакто с години бе стояла отвън приложимост. Припомняме, че към този момент от много време в нощта преди мач в София " армейците " се събират в лагерна конюнктура в Панчарево и спят там. Бяха построени три терена, централният от които разполага с осветяване, както и съблекалня и бунгала за потребностите на футболистите и треньорите. Имаше вид осветлението от стадион " Българска войска " също да бъде преместено там, само че плановете демонстрираха, че то е извънредно неефективно и разноските са прекомерно огромни.
 Джони: Искам да видя още веднъж ЦСКА първенец
Джони: Искам да видя още веднъж ЦСКА първенец

" По-скоро "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР