ЦСКА призова феновете си за подкрепа в мача Рома от

...
ЦСКА призова феновете си за подкрепа в мача Рома от
Коментари Харесай

ЦСКА зове: Всички на стадиона за битката с Рома!

ЦСКА прикани почитателите си за поддръжка в мача Рома от груповата фаза на Лигата на конференциите. Срещата е на 9 декември (четвъртък) от 19:45 часа и ще се играе на Националния стадион " Васил Левски ".

Ето какво оповестиха от клуба:
 Сектор
Сектор " Г ": Едно същинско деяние значи доста повече от хиляди празни приказки и словоблудства

Фенове на ЦСКА оповестиха, че са събрали парите за санкцията на Стойчо Младенов

Армейци,

Преди година ЦСКА победи Рома с 3:1 в финален мач от груповата фаза на шампионата Лига Европа и записа една от най-знаменитите си победи в последните години. Тогава дуелът се игра пред празни трибуни поради наложителните противоепидемични ограничения и хиляди червени сърца бяха лишени от опцията да изживеят от трибуните насладата от триумфа.

След по-малко от 48 часа отборът ни още веднъж се изправя против италианския гранд в финален мач от група " С " в Лигата на конференциите. Този път законодателството разрешава на последователите да участват на Националния стадион " Васил Левски " и да поддържат своите любимци по този начин, както единствено те могат.

Старши треньорът Стойчо Младенов неведнъж съобщи, че единствено когато клубът и почитателите са едно цяло, мощни като пестник, триумфите неизбежно ще дойдат. Ето за какво Ви чакаме!

За облекчение на последователите, които нямат зелени документи на следващия ден (от 10:00 до 20:00 часа) до билетната каса на бул. " Гурко " ще бъде отворен пункт за бързи проби, които ще са с цена 10 лв..

ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!

ВАШАТА ПОДКРЕПА Е ВАЖНА ЗА НАС!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

САМО ЦСКА!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР