ЦСКА приема Славия в мач от 4-ия кръг на efbet

...
ЦСКА приема Славия в мач от 4-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

ЦСКА ще опита да се вдигне след шамара от Европа в столично дерби

ЦСКА приема Славия в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 18:45 часа на стадион " Българска войска " и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от столичното дерби. 

" Червените " ще се опитат да се съвземат след шамара, който получиха от Сепси в Лига на конференциите. Тимът загуби и втория мач с румънците - този път с 0:4 като посетител и отпадна безславно от евротурнирите. Сега възпитаниците на новия треньор Нестор Ел Маестро ще се съсредоточан върху представянето си в шампионата. 

ЦСКА започва сезона с тъждество 0:0 като посетител на Хебър и победа с 1:0 над новака Крумовград вкъщи. И в двата мача играта на тима не беше добра, а след провалянето от Сепси вкъщи се стигна и до раздялата със Саша Илич. 

Ел Маестро няма да може да разчита на Юрген Матай, Брадли де Нойер, Бисмарк Чарлс, Браян Морено и Амос Юга за повторния си дебют на " Армията ". Възможно е сръбският експерт с английски паспорт да направи някои промени в своя състав, като Иван Турицов и новият капитан Мено Кох да останат запаси, а " алените " да излязат в система с четирима бранители довечера. Очаква се измежду титулярите да бъде Данило Асприля, който да се подвизава на десния фланг на офанзивата, а отляво да бъде Матиас Фаетон. Атаката ще води Дюкенс Назон. 

Славия започва сезона с победа с 1:0 като посетител на Етър, а по-късно отстъпи с 0:2 на Ботев Враца под Околчица. В часовете преди дуела " белите " продадоха бранителя Натан Гасама на съветския Балтика Калининград. Треньорът Хосе Мари Бакеро не може да разчита на Светослав Вуцов и Георги Търтов, които лекуват травми. Очаква се новото попълнение Сибири Кейта да започва от първата минута. 

Главен арбитър на мача е Радослав Гидженов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР