ЦСКА приема Локомотив (София) в последната си контрола от зимната

...
ЦСКА приема Локомотив (София) в последната си контрола от зимната
Коментари Харесай

ЦСКА се изправя срещу Локомотив в генерална репетиция за първенството

ЦСКА приема Локомотив (София) в последната си контрола от зимната подготовка. Срещата на " Българска войска " стартира в 14:00 часа.

Проверката против " железничарите " ще бъде публично показване на " алените ", които се укрепиха през вчерашния ден с нападателя Жорди Кайседо, а дни по-рано с Федерико Варела. От отбора си потеглиха Юнус Санкаре, Жул Кейта, Тонислав Йорданов и Валентин Антов.

Очаква се новото попълнение Кайседо да влезе в игра през второто полувреме. Същото важи и за каращия проби ганаец Бисмарк Чарлс.

В срещата няма да вземат участие и Мартин Смоленски и Александър Бучков, които през днешния ден се завръщат от лагер с националния отбор до 19 години в Алания.
 Жорди Кайседо може да дебютира през днешния ден за ЦСКА
Жорди Кайседо може да дебютира през днешния ден за ЦСКА

В контролата с Локомотив (София)

По време на подготовката си, ЦСКА записа два победи и едно тъждество в Турция, а на родна земя победи Струмска популярност с 4:0, приключи 0:0 с Пирин в Благоевград и надделя Ботев (Враца) вкъщи с 3:1.

В лагера на Локомотив (София) също вършат генерална подготовка за шампионата. Във Втора лига, " железничарите " са водачи и имат упоритости да завоюват директна промоция за елита.
 Александър Тонев отказал предложение да играе за Локо (София)
Александър Тонев отказал предложение да играе за Локо (София)

Новината заяви босът на " железничарите "

Съставът на Иван Колев се укрепи тази зима с Томислав Павлов от Миньор Перник, Георги Бабалиев от втория тим на Лудогорец, Божидар Митрев, който за последно игра в Септември, Деян Иванов и Григор Долапчиев.

От " Надежда " пък си потеглиха Наско Милев, Тодор Траянов, Павел Петков и Денислав Станчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР