ЦСКА приема Локомотив Пд в първи четвъртфинален сблъсък от турнира

...
ЦСКА приема Локомотив Пд в първи четвъртфинален сблъсък от турнира
Коментари Харесай

ЦСКА и Локо Пд откриват програмата на 1/4-финалите за Купата

ЦСКА приема Локомотив Пд в първи четвъртфинален конфликт от шампионата за Купата на България по футбол. Срещата на стадион „ Българска войска “ е през днешния ден, 1 март, от 17:30 часа.

„ Червените “ са настоящи първенци в конкуренцията, откакто завоюваха последното издание на конкуренцията след триумф над Арда с 1:0. Двата тима играха един против различен във финала на съревнованието през 2020, когато „ смърфовете “ ликуваха след осъществяване на дузпи. ЦСКА влиза в срещата в серия от две следващи победи след издънката на старта на втория полусезон с Локомотив София. Отборът надигра поредно Славия и Ботев Враца надлежно с 3:2 и 4:0, като е на четири точки от лидера в класирането Лудогорец.

Локомотив Пд, от своя страна, завоюва семейството си на Царско село с 1:0, откакто преди този момент бе отстъпил на Левски с 1:2 като посетител. Играчите на Александър Тунчев към този момент победиха „ армейците “ на техен стадион през акцията след страховит триумф с 3:1 след хеттрик на Георги Минчев, който напусна клуба през зимата.

В останалите три четвъртфинала, Левски играе със Септември, а Лудогорец има за противник Монтана, като и двете срещи са в сряда, до момента в който Славия приема Берое в последния конфликт от 1/4-финалите в четвъртък.

Пълна стратегия от 1/4-финалите за Купата:

1 март, 17:30 – ЦСКА – Локомотив Пд

2 март, 14:30 – Монтана – Лудогорец

2 март, 17:30 – Септември – Левски

3 март, 17:30 – Славия – Берое.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР