ЦСКА приема Левски днес от 13 часа на националния стадион

...
ЦСКА приема Левски днес от 13 часа на националния стадион
Коментари Харесай

Време е за дербито на България

ЦСКА приема Левски през днешния ден от 13 часа на националния стадион " Васил Левски " в първото за тази пролет издание на дербито на България.

Двубоят е от последния кръг на постоянния сезон, а до края двата най-популярни тима у нас ще се сблъскат още два пъти в плейофите, както и в полуфиналите за Купата на България.

ЦСКА влиза като любимец в дуела, демонстрират коефициентите на букмейкърите. Воденият от Стамен Белчев отбор се бори за купата с Лудогорец, само че не демонстрира безапелационни игри от началото на пролетния дял.

Левски също е много неуверен, само че момчетата на Делио Роси ще излязат затова освободени душевен на терена и могат да изненадат ЦСКА. През есента двата отбора не се победиха като приключиха 2:2.

Очаква се висок зрителски интерес. Стадионът отваря порти в 11 часа. Деца до 12 години ще влизат гратис дружно с пълнолетни придружители и попълнена декларация, която може да се вземе от касите пред стадиона.

Придружителите също влизат гратис. Очакванията са за дъжд и по тази причина е хубаво почитателите да си подготвят дъждобрани, тъй като на стадиона няма да бъдат допускани чадъри.

Феновете на ЦСКА ще създадат обичайното си шествие от градинката на улица " Иван Асен II " през Орлов мост до стадиона. Привържениците на Левски се събират в региона на Строителния колеж, само че няма да вършат шествие.

ЦСКА - ЛЕВСКИ

Вероятни сформира:

ЦСКА-СОФИЯ (4-2-3-1): Черниаускас; Манолев, Бодуров, Барт, А. Георгиев; Малинов, Р. Лое; Десподов, Т. Родригес, Р. Енрике; Каранга
Старши треньор: С. Белчев
ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Митрев; Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Горанов; Нашименто, Тиам; Прохазка, Обертан, Паулиньо; С. Костов
Старши треньор: Д. Роси

СЪДИЯ: Никола Попов
СТАДИОН: " Васил Левски "
НАЧАЛО: 13:00 часа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР