ЦСКА приема Черно море в мач от последния кръг преди

...
ЦСКА приема Черно море в мач от последния кръг преди
Коментари Харесай

ЦСКА и Черно море излизат в спор за второто място

ЦСКА приема Черно море в мач от последния кръг преди зимната пауза в efbet Лига. Сблъсъкът е през днешния ден от 14:15 часа на стадион " Българска войска " и ще бъде управителен от Никола Попов.

Мачът в столицата се явява пряк спор за второто място във краткотрайното класиране. В момента тое заето от ЦСКА, само че разликата с Черно море е единствено една точка. " Червените " обаче са и с цели три мача по-малко от днешния си противник, който заема третата позиция.

Тимът на Стойчо Младенов ще търси наложителна победа, с цел да резервира възможностите си в битката за купата с Лудогорец. Разградчани са водачи в таблица с девет точки преднина пред " алените ", които са с мач по-малко от първенците, а до края на годината следва и нов пряк конфликт сред двата отбора.
 Обезкървен Черно море против ЦСКА
Обезкървен Черно море против ЦСКА

Ето за какво

Черно море влиза в дуела с мисълта за извънреден връх. Тимът на Илиан Илиев се намира в серия от цели 11 мача без загуба.Това е подравнен клубен връх, а в случай че през днешния ден " моряците " не позволен проваляне на стадион " Българска войска ", то те ще запишат историческо достижение в клубната история.

Наставникът на гостите обаче няма да може да разчита на цели петима от своите състезатели, които са навън поради разнообразни аргументи. Контузии изтезават Цветомир Панов, Стефан Велев и Цветомир Панов. За срещата в столицата също отпадат Павел Георгиев и Джеваро Непонусено.

Вероятни сформира:

ЦСКА: Бусато,Турицов, Матей, Метс, Мазику, Мухар, Жеферсон, Йомов, Чатакович, Вилдсхут; Кайседо

Черно море: Дюлгеров, В. Попов, Ж. Атанасов, Дробаров, Дичев, Д. Димов, П. Гарсия, В. Василев, Панайотов, Леандро, Сердюк
 ЦСКА с информация за почитателите преди мача с Черно море
ЦСКА с информация за почитателите преди мача с Черно море

" Червените " пуснаха билетите за мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР