ЦСКА приема Берое днес от 17:30 часа на стадион Българска

...
ЦСКА приема Берое днес от 17:30 часа на стадион Българска
Коментари Харесай

След последния мач между ЦСКА и Берое имаше оставка

ЦСКА приема Берое през днешния ден от 17:30 часа на стадион " Българска войска " в забавен мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Преди седмица " алените " изгубиха сензационно от новака Царско село (1:2), след което съумяха да отстраняват Ботев (Враца) с 2:1 и да се класират на полуфинал за Купата на България.

Днес съставът на Милош Крушчич приема Берое, който е с цялостен актив от 9 точки напролет и като цяло е в серия от 4 следващи шампионанти победи. Димитър Димитров-Херо постоянно е пределно окуражен, когато гостува на " Българска войска ", само че домакините не могат да си разрешат още една неверна стъпка в шампионата.

През есента Берое победи " алените " с 2:1 и това докара до оставката на Люпко Петрович. Неговият правоприемник Милош Крушчич стабилизира тима, само че неубедителните изяви в последните седмици настроиха огромна част от последователите против него. Успехът против Ботев (Враца) за Купата на България пристигна извънредно мъчно и не успокои остановката. И през днешния ден се чака да има по-слабо посещаване на почитателите, които са разочаровани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР