ЦСКА преотстъпи Павел Жабов в Черноморец Бургас. Нападателят игра в

...
ЦСКА преотстъпи Павел Жабов в Черноморец Бургас. Нападателят игра в
Коментари Харесай

ЦСКА прати под наем нападател във Втора лига

ЦСКА преотстъпи Павел Жабов в Черноморец Бургас. Нападателят игра в Литекс през есента, само че до края на сезона ще носи екипа на акулите, които също са част от Втора лига.

През предишния сезон пък Жабов бе част от дублиращия състав на ЦСКА с треньор Стамен Белчев. Той се изявява като ляво крило. Син е на някогашния нападател на ЦСКА и Черноморец Бургас Петър Жабов, а през лятото води подготовка с представителния състав на алените.
 Ел Маестро сплоти колектива в тима дни преди първия формален мач
Ел Маестро сплоти колектива в тима дни преди първия формален мач

Във вторник той заведе отбора в един от топресторантите, намиращи се в елитния столичен квартал " Лозенец "

Както е известно, армейците преотстъпиха и различен нападателен играч, само че в първокласен тим - Марк-Емилио Папазов мина в Хебър с контракт до края на сезона. Двамата с Жабов са съотборници от юношеските обединения на ЦСКА, а по-късно бяха дружно и в дубъла. Тепърва ще стане ясна ориста на Георги Чорбаджийски.

В същото време се разбра, че вторият състав на алените няма да играе плануванаъа за събота среща с Чавдар Етрополе от Югозападната Трета лига поради финансовите проблеми в лагера на своя противник. Мачът трябваше да се организира в събота от 14:00 часа на Панчарево, само че вместо това ще има двустранна игра.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР