ЦСКА представи съперника си за последната контрола в Австрия. Днес

...
ЦСКА представи съперника си за последната контрола в Австрия. Днес
Коментари Харесай

ЦСКА: Вече сме били Карабах с 5:2

ЦСКА показа противника си за последната контрола в Австрия. Днес " алените " излизат против Карабах.

" Армейци,

ЦСКА излиза против вицешампиона на Азербайджан Карабах в последна контролна среща по време на лагер-сбора на отбора в Австрия. Срещата е през днешния ден (7 юли) от 19:00 часа българско време (18:00 часа местно) на стадиона в град Фулпмес и ще бъде излъчена директно в ефира на Диема Спорт 2.

До момента алените победиха австрийския Вакер (Инсбрук) с 1:0, след което отстъпиха на гръцкия гранд Олимпиакос с 1:2 и на немския Вердер (Бремен) с 0:1.

Единствената среща в историята сред ЦСКА е Карабах е на 24 юни 2017 година, когато армейците печелят с безапелационното 5:2.

Днешният ни съперник е азербайджански футболен тим от град Агдам. Клубът играе в Азербайджанската министър председател лига и е 8-кратен първенец и 6 пъти е печелил Купата на страната. ФК " Карабах " става първият тим отвън столицата Баку, който печели шампионата на Азербайджан. Тимът е и най-успешният азербайджански тим в европейските клубни шампионати, където е постоянен участник в последните години. През този сезон Карабах изгуби купата на страната в последните минути на последния кръг, когато нашият футболист Ахмед Ахмедов, който играеше чартърен в Нефтчи (Баку) се разписа за 1:0 и донесе шампионската купа на своя отбор ", написа в уеб страницата на ЦСКА.
 ЦСКА разгласи прехвърлянето на Тиаго и разкри: От предишното лято насам отказахме три съществени предложения за него
ЦСКА разгласи прехвърлянето на Тиаго и разкри: От предишното лято насам отказахме три съществени предложения за него

Португалецът мина в Ал Хазм
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР