ЦСКА представи новата организационна структура в клуба след смяната на

...
ЦСКА представи новата организационна структура в клуба след смяната на
Коментари Харесай

По-ценно от Кауфланд в Маями: Стоичков запази една от най-важните си собствености

ЦСКА показа новата организационна конструкция в клуба след промяната на собствеността. Основните акционери са Национален фонд за спорт, просвета, изкуство и просвета с основател Данаил Илиев и Христо Стоичков като физическо лице.

В Управителния съвет влизат Стоян Орманджиев, Филип Филипов и Ангел Борисов, съобщи Българска телеграфна агенция.

Изпълнителни шефове със споделена отговорност са Стоян Орманджиев и Филип Филипов. Първият ще дава отговор за администрацията, а вторият - за спортно-техническата част.

" Плановете ни са дълготрайни и сносно подплатени. Дължим опрощение на цялата армейска общественост, тъй като ЦСКА би трябвало да бъде в Европа и да бъде конкурентноспособен. Ще носим цялостната отговорност, заставаме с нашите лица и пред вас, публицистите и пред публиката на ЦСКА ", сподели Стоян Орманджиев на конференция през днешния ден. 

Технически шеф в клуба ще бъде Михаил Александров, който ще се грижи за организацията на мачовете и инфраструктурата на клуба (ДЮШ, стадион, база Панчарево).

Клубът има и нов финансов шеф. Това е Петър Стоянов, който има дълготраен опит в тази сфера.

Главен скаут на тима ще бъде Иван Славов, ново лице ще има и в интернационалния отдел, което ще бъде показано в допълнение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР