ЦСКА поведе с 1:0 на Ботев Враца на стадион "Българска

...
ЦСКА поведе с 1:0 на Ботев Враца на стадион "Българска
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кой, ако не Евандр, ЦСКА откри срещу Ботев Враца

ЦСКА поведе с 1:0 на Ботев Враца на стадион "Българска войска " в дуел от 4-ия кръг на efbet Лига. Евандро беше прецизен в 73-ата минута на срещата.

Двубоят идва тъкмо в точния момент, откакто отборът съумя да се класира за 3-ия квалификационен кръг в шампионата Лига Европа, което сигурно е повишило самочувствието на играчите на Люпко Петрович.

Двубоят стартира равностойно, само че в 7-ата минута топката попадна във вратата на дебютанта Бусато, само че попадение нямаше, защото Даниел Генов беше в състояние на засада. В 17-ата минута Кери опитва мерника си от директен свободен удар, само че топката се отклони от стената и излезе в корнер. След него не се получи състояние пред вратата на Костов.

В 29-ата минута пристигна и най-интересното състояние пред вратата на Ботев, само че след безвреден удар на Евандро, Костов улови кълбото. Десет минути по-късно Тони Уот падна в наказателното поле, търсейки дузпа за прикосновение с Апостол Попов, само че съдията остави играта да продължи, защото нямаше съображение да отсъди углавен удар.

Даниел Генов пропусна златен късмет в добавеното време на първата част, като излезе очи в очи с Бусато, само че стреля настрана от вратата.

Следете дуела минута по минута с GONG.BG и в непосредствено лъчение на DIEMA SPORT, както и на PLAY DIEMA XTRA от 18:45 часа.

ЦСКА - Ботев Враца 1:0
голмайстор: 1:0 Евандро (73)

Ето и съставите на двата тима:


ЦСКА: Бусато, Кери, Уот, Занев, Бикел, Турицов, Фабрини, Томаш, Албентоса, Евандро, Антов

Ботев Враца: Костов, Васев, Попов, Домовчийски, Керчев, Вълчев, Гаджев, Генов, Вушурович, Ждерич, Златински

арбитър: Георги Давидов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР