ЦСКА постигна изключително ценна победа с минималното 1:0 в сблъсъка

...
ЦСКА постигна изключително ценна победа с минималното 1:0 в сблъсъка
Коментари Харесай

ЦСКА взе вечното дерби, агресия и арести след мача

ЦСКА реализира извънредно скъпа победа с минималното 1:0 в конфликта против Левски от 26-ия кръг на Първа лига.

Победното попадение за „ алените “ осъществя Фернандо Каранга, който се разписа в 84-та минута. По този метод ЦСКА резервира сериозната конспирация в битката за купата и преследването с Лудогорец.

Проливният дъжд усложни доста изискванията на терена на стадион „ Васил Левски “ по време на конфликта сред ЦСКА и Левски. През втората част имаше няколко момента на по-високо напрежение сред играчите на двата тима, в които съдията Никола Попов сподели серия от жълти картони.

Така ЦСКА се изравни с Лудогорец по точки. Двата тима имат по 63 точки, само че на Лудогорец му следва мач против Етър във Велико Търново. Левски е трети с 50 точки.

Не мина и без познатите ни подиуми на изстъпления след дербито. На две места в страната футболни почитатели нападнаха рейсове и един бус на агитката на противниковия тим. Маскирани излезли от два автомобила в региона на Ябланица и с бухалки почнали да трошат стъклата на транспортните средства на съперниците си, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Междувременно силите на реда са реагирали и на сходен сигнал от тел. 112, станал на автомагистрала „ Тракия “. По време на придвижване, от лек автомобил били хвърляни камъни по бус, който го задминавал. От случая е потрошено стъкло на буса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР