ЦСКА посреща Лудогорец в дербито на 20-ия кръг на Първа

...
ЦСКА посреща Лудогорец в дербито на 20-ия кръг на Първа
Коментари Харесай

ЦСКА приема Лудогорец в исторически последен мач на Българска армия

ЦСКА посреща Лудогорец в дербито на 20-ия кръг на Първа лига. Последният мач на стадион " Българска войска ", какъвто го знаем, стартира в 17:45 часа.

Двубоят е специфичен за " армейците ", защото е финален за отбора на настоящето състояние на оборудването, защото " алените " ще стартират реконструирането му.

След разнообразни трудности ЦСКА получи утвърждение на плана за нов стадион и в този момент очакванията на почитатели и управление са всичко да се развие по проект по пътя към модернизирането на стадиона.

Естествено, днешният мачът е и от голяма важност за борбата за купата. Въпреки отличната форма на Черно море през сезона, упованията са напролет ЦСКА и Лудогорец да водят борба за върха.

Формата и на двата тима е добра, въпреки, че чисто игрово представянето им е нерешително на моменти. В Първа Лига те имат по 12 победи, само че ЦСКА е с едвам една загуба, до момента в който провалите за Лудогорец са три. " Червените " на собствен ред се оправят и малко по-добре в отбрана, само че в нахлуване разградчани могат да се похвалят с 47 маркирани гола.

Под въпрос за мача е Густаво Бусато, който напусна на носилка мача със Славия за Купата на България. Ако Бусато не е в положение да стартира в титулярния състав, под рамката ще би трябвало да застане резервата му Димитър Евтимов. Трайно контузени не престават да бъдат Юрген Матай и Брадли де Нойер, а останалите в лагера на " алените " са на линия. Очаква се в офанзива треньорът Нестор Ел Маестро да заложи на Матиас Фаетон и Майкъл Естрада.

В лагера на Лудогорец има проблеми към двамата вратари Симон Слуга и Серджио Падт, което може да отвори опция за изява на 21-годишния Дамян Христов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР