ЦСКА посреща хърватския Осиек в първи двубой от втория квалификационен

...
ЦСКА посреща хърватския Осиек в първи двубой от втория квалификационен
Коментари Харесай

ЦСКА - Осиек, на живо

ЦСКА посреща хърватския Осиек в първи дуел от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Проблемът при " алените " е, че той идва след два кръга в шампионата, от които взеха единствено точка. Феновете са изцяло разочаровани от играта в дуелите против Етър (2:2) и Черно море (1:3). На " Българска войска " се чуваха освирквания по адрес на Стойчо Атанасов и Божидар Чорбаджийски, които не се представяха на равнище. Миналият сезон отбраната на ЦСКА беше една от най-стабилните в шампионата, а в този момент единствено за два мача позволиха пет гола, което е много притеснително поради обстоятелството, че Осиек разполага с двама качествени нападатели.

В дебютния си евромач за сезона ЦСКА победи с 4:0 Титоград, само че още тогава се видя, че в тима има проблем.

Търпението на последователите се изчерпа след фиаското против Черно море, а на идващия ден управлението публично разгласи за старши треньор Люпко Петрович. Сърбинът и преди този момент имаше тежката дума при определянето на състава и тактиката, само че в този момент ще носи отговорност с името си. Той започва кариерата си точно в Осиек.

Възможно е левият бек Жеферсон да бъде изтеглен в по-предни позиции, а неговото място в защитното каре да заеме Петър Занев. Другите в " алената " отбрана ще са капитанът Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски и Жанио Бикел. Рубено Пинто и Кристиян Малинов ще са двойката вътрешни халфове, а италианецът Диего Фабрини е с по-големи шансове от Тиаго Родригес да започва зад тарана Али Соу. По десния фланг на офанзивата още веднъж ще се разчита на Греъм Кери.

Гостите от Хърватия играят с трима бранители и наситена халфова линия. Манце и Марич са нападателите, които ще тормозят " алената " отбрана. Осиек в никакъв случай не е стигал до груповата фаза на някой от евротурнирите.

СЪДИЯ: Паоло Валери (Италия)

СТАДИОН: " Българска войска "

НАЧАЛО: 20:30 часа /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР