ЦСКА поиска официално от БФС да отмени жълтия картон на

...
ЦСКА поиска официално от БФС да отмени жълтия картон на
Коментари Харесай

ЦСКА иска отмяната на картон на Николай Бодуров

ЦСКА изиска публично от БФС да анулира жълтия картон на Николай Бодуров. Защитникът бе глобен при измислената дузпа, която Волен Чинков даде за “Ботев ”. Това е четвъртия му картон и националът остава на милостта на реферите, като идващият ще значи наказване.

Според “червените ” най-нормалното е анулацията на картона, откакто персонално шефът на съдийската комисия Петър Петров се извини за решението на бъдещия интернационален рефер. При това състояние не може да има картон.

От началото на сезона се вижда, че в ЦСКА картоните са съсредоточени към Каранга, Бодуров и Манолев, с цел да бъдат извадени от състава с санкции.
Така Каранга пропусна мача с “Ботев ”, като на всичко от горната страна още веднъж виси, тъй като получи червен картон против “Лудогорец ” след изкусна симулация на Козмин Моци, че е ударен.

От ЦСКА са безапелационни, че желаят Волен Чинков да бъде изваден изобщо от ранглистата на елита, а не да бъде награждаван като интернационален рефер, каквито са проектите на БФС. Той посочил този сезон, че извършва тъкмо поръчки против ЦСКА, което нямало по какъв начин да му се размине.

Отделно е пусната и тъжба против съдийството на Чинков изобщо, като са изредени и други противоречиви негови решения, в това число и такива, които са ощетили и пловдивчани. Целта е да се покаже, че той няма никакви качества да бъде футболен арбитър, а би трябвало да продължи кариерата си в “Мото-Пфое ”, където работи.

По принцип Петър Петров, шефът на съдийската комисия разгласи, че ще е безочливо, в случай че се види Чинков в нарядите през идващите няколко кръга. Така той даде обещание и откакто Никола Попов и Стефан Апостолов не видяха удара против Антонио Вутов на мача “Левски ” - “Лудогорец ” и не изгониха Натаниел. Тогава “сериозната ” глоба бе 1 мач за Апостолов и цели два за Попов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР