ЦСКА подписва нов договор с още един от основните си

...
ЦСКА подписва нов договор с още един от основните си
Коментари Харесай

ЦСКА преподписва с основен футболист

ЦСКА подписва нов контракт с още един от главните си футболисти. Става въпрос за Амос Юга, твърди " Тема спорт ". Досегашният договор на централноафриканеца изтичаше през юни, а Саша Илич бе безапелационен, че желае да го задържи на " Българска войска ".
 Пената с куп любопитни истории
Пената с куп любопитни истории

Вижте ги тук

В последните месеци 29-годишният състезател се трансформира в същински водач на отбора. Той претърпява подем в ролята на централен бранител във групировка 3-5-2, където е доста потребен както в отбранителен, по този начин и в нападателен проект. Все още не е ясно дали от клуба ще разгласят подновяването на контракта в околните дни или ще изчакат до началото на януари, когато " алените " стартират зимната си подготовка.

Юга дойде в ЦСКА през лятото на 2020 година и бързо си завоюва титулярно място в състава. Той към този момент има зад тила си 99 мача във всички шампионати, в които се регистрира с 4 попадения и цели 33 жълти картона. Бил е гонен един път. Още в първия пролетен кръг централноафриканецът може да запише своя мач №100 за клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР