ЦСКА подписа с нов играч, обявявайки трансфер на халфа Върнон

...
ЦСКА подписа с нов играч, обявявайки трансфер на халфа Върнон
Коментари Харесай

Бивш играч на "Нюкасъл" подписа с ЦСКА

ЦСКА подписа с нов състезател, обявявайки трансфер на халфа Върнон Анита. Нидерландският футболист e на 30 години и идва на " Българска войска " като свободен сътрудник.

Договорът на Анита с алените е за период четири месеца, до края на сезона. От клуба оповестиха, че при предпочитание на двете страни той може да бъде продължен.

Футболистът е младеж на " Аякс ", като за отбора от Амстердам има 150 мача и седем гола. Между 2012 и 2017 година Анита игра за " Нюкасъл ", като записа 133 мача и два гола във Висшата лига.

В кариерата си халфът игра още за " Вилем II " и " Лийдс ".

" Много съм благополучен, че нещата се развиха добре и ще играя за ЦСКА. Амбициран съм бързо да се интегрирам в състава и да оказа помощ с опита си да спечелим трофей този сезон. Всички ме одобриха доста задушевно и считам, че няма да имам проблеми с акомодацията. Физически се усещам добре, защото през последните месеци упражнявах интензивно с родния си отбор Аякс ", бяха първите думи на Върнон Анита пред клубния уебсайт.



Това е едвам трети трансфер на алените след привличането на Ахмед Ахмедов от " Дунав " и Стефано Белтраме от втория отбор на " Ювентус ". Очаква се до дни алените да се разделят с Жанио Бикел, който е мечтан от отбор от Съединени американски щати.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР