ЦСКА победи Ямбол в мач от 20-ия кръг на НБЛ,

...
ЦСКА победи Ямбол в мач от 20-ия кръг на НБЛ,
Коментари Харесай

Мартин Сотиров: Спечелихме с късмет

ЦСКА победи Ямбол в мач от 20-ия кръг на НБЛ, а ето по какъв начин баскетболистът на " армейците " Мартин Сотиров разяснява пред камерата на Sportal.bg и Sportal TV домакинския триумф и идващия мач против Черно море Тича.

" Спечелихме с шанс. В някои моменти изобщо не знаехме какво се случва в отбрана. Имаме някои набези, които без никаква организация вкарахме някакви точки. Според мен с това нещо излязохме с някакво преимущество в резултата и най-после ги пречупихме. 

С двамата американци, първо играта се промени по този начин, че имаме по-голяма ротация. Даже още не сме в цялостен състав. Андрей, за неприятен шанс се контузи, само че като се върнат контузените ще станем с още по-голяма ротация. С Брандън организацията е доста по-различна. С Чо има много по-голяма сила, бори се доста, оказва помощ в отбрана. Със сигурност има възстановяване в играта и в двете направления.
 Първо в Sportal.bg! Трансферни маневри в ЦСКА Първо в Sportal.bg! Трансферни маневри в ЦСКА
Предстои ни тежко посещение. Балкан имаха мач преди една седмица с тях, едвам взеха победа.Там гостуванията са постоянно тежки, само че се надявам да починем и да се подготвим добре. Ако излезем със здрава отбрана и здрава игра, може мачът да е в наша изгода. ", съобщи Сотиров. 

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР