ЦСКА победи Септември (София) в контролна среща с благотворителен характер.

...
ЦСКА победи Септември (София) в контролна среща с благотворителен характер.
Коментари Харесай

ЦСКА с лесна победа срещу Септември в контрола с благотворителна цел

ЦСКА победи Септември (София) в контролна среща с благотворителен темперамент. Получените парични приходи ще отидат за потърпевшите от наводненията в Карловско. Попаденията за домакините означиха Дюкенс Назон в първата минута и Дауда Бамба, който се разписа в 72-та минута.

Старши треньорът Саша Илич избра пробен състав, защото не можеше да на разчита огромна част от главните си футболисти, които са с националните си тимове състезатели. Срещата бе следена от мощния човек на " Армията " - Дани Ганчев.
 Джони Велинов: Името на ЦСКА се знае мощно в Европа
Джони Велинов: Името на ЦСКА се знае мощно в Европа

" Ливърпул, Монако... Играехме единствено против първенци "



Ето по какъв начин се разви дуелът:

Още в първата минута гостите пробваха да застрашат противниковата врата с отдалечен удар на Димитър Костадинов, който бе доста неакуратен.

Секунди по-късно ЦСКА излезе напред в резултата, когато Дюкенс Назон бе изведен самичък против Димитър Шейтанов, преодоля го и не изпита компликации да прати топката в празната врата.
 Снимка 588758
Източник:

Пет минути по-късно Атанас Кабов проби отдясно, преодоля Бауренски и стреля с неуместния си ляв крайник, само че бе доста неакуратен.

В 32-ата минута Дюкенс Назон още веднъж бе пропуснат от защитата на гостите и остана самичък против Шейтанов, само че вратарят резервира хладнокръвие е избави.

ПОЧИВКА! До края на тази част ЦСКА на Саша Илич не съумя да сътвори нещо по-запомнящо се пред септемврийската врата.

В 48-ата минута Йоан Бауренски сбърка с подаването и Атанас Кабов лиши, след което комбинира с Димитър Костадинв, който стреля диагонално, само че ударът му бе париран.
 Снимка 588766
Източник:

Четвърт час след началото на второто полувреме в игра се появи Бисмарк Чарлс, заменяйки Дюкенс Назон. Това е първи мач за Бисмарк от 8 април, когато получи травма в дуел против Локомотив Пловдив.

Непосредствено откакто влезе в игра, той получи центриране отляво и опита акробатично осъществяване, само че топката мина на сантиметри настрана от вратата.

В 72-ата минута ЦСКА удвои преднината си след блъсканица в наказателното поле на гостите при ъглов удар, когато най-прецизен се оказа Дауда Бамба и с глава порази вратата на Димитър Шейтанов.

 До края на срещата липсваха голови благоприятни условия пред двете порти и ЦСКА завоюва с 2:0

 ЦСКА: Ще влагаме още 6 милиона, а нямаме гаранция за градеж на стадиона
ЦСКА: Ще влагаме още 6 милиона, а нямаме гаранция за градеж на стадиона

" Червените " с опровергаване на информация от по-рано днес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР