ЦСКА победи Септември (Симитли) с 3:0 в трета си контрола,

...
ЦСКА победи Септември (Симитли) с 3:0 в трета си контрола,
Коментари Харесай

ЦСКА с класика в третата си контрола

ЦСКА победи Септември (Симитли) с 3:0 в трета си контрола, играна по време на лагера в турския курорт Алания. Мачът мина в подготвително движение, като Бруно Акрапович разнообразни единадесеторки през двете полувремена. Само Брадли Мазику игра към 60 минути, с цел да бъде заменен от Мартин Смоленски, който осъществя два гола.

" Армейците " овладяха самодейността още след първия съдийски сигнал. Те избраха да играят с доста хоризонтални пасове и не създаваха рискови обстановки пред постоянния Филип Димитров.

Играчите на Септември се бранеха доста проведено и се хвърляха за всяка противоречива топка. Те на няколко пъти направиха прилични офанзиви и доближиха до вратата на Бусато. Веднъж Михайлов засече с глава топката след корнер, само че тя прелетя високо в навън.

Много деен отляво беше Брадли Мазику. След негов опит за удар падна първия гол в мача. В 39-ата минута топката се отклони към Юнус Санкаре, който на границата на дребното поле финтира и стреля неспасяемо по земя за 1:0.

На почивката Акрапович смени целия си състав, като остави единствено Брадли Мазику. Конгоанецът заигра като централен бранител око 15-ина минути и беше заменен с Мартин Смоленски.

Резервите на ЦСКА доста амбициозно търсеха втори гол. Много деен беше Греъм Кери. Атаките на към вратата на Септември следваха една след друга, като темпото се увеличи по отношение на първото полувреме.

Влизането на Мартин Смоленски още повече ускори натиска. Именно той удвои резултата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР