ЦСКА победи с 2:0 Черно море в първия си мач

...
ЦСКА победи с 2:0 Черно море в първия си мач
Коментари Харесай

ЦСКА стигна до успех срещу "Черно море" в Пазарджик

ЦСКА победи с 2:0 " Черно море " в първия си мач от плейофите на Първа лига. Червените стигнаха до триумфа с късни голове на Маурисио Гарсез и Джонатан Линдсет.

Мачът се игра в след промененото на ЦСКА поради предмети в дуела с " Лудогорец ".

Първото състояние в мача беше за ЦСКА. В 15-ата минута Марселино Кареасо стреля, вратарят на " Черно море Иван Дюлгеров избави, а топката се отклони и в гредата, след което се върна при него. И двата отбора имаха компликации да основат нещо рисково в офанзива. В 32-ата минута Джонатан Линдсет от ЦСКА стреля с глава, само че не уцели вратата. Малко по-късно Дюкенс Назон имаше късмет, само че Даниел Димов блокира удара му.

Дюлгеров се намеси още веднъж и направи ужасно избавяне след изстрел на Мено Кох. Вратарят на " Черно море " избави и изстрел на Маурисио Гарсез.

Брадли де Нойер влезе като промяна за ЦСКА при започване на второто полувреме, само че получи травма малко по-късно и беше заменен. В 51-ата минута Дюлгеров още веднъж избави удар на Линдсет. а по-късно и добавка на различен състезател на алените. Едгар Пашеко насочи първия изстрел за " Черно море ", само че без триумф.

В идващите минути и двата отбора не успяваха да създадат рискови офанзиви. ЦСКА стигна до гол в 79-ата минута. Мено Кох смъкна топката към Дауда Бамба, който стреля, а след рикошет топката стигна до Маурисио Гарсез, който вкара със мощен удар.

Малко преди края на мач Мазир Сула от " Черно море " получи късмет, само че не уцели вратата от директен свободен удар от границата на наказателното поле. В продължението стигна до втори гол. След всички страхотни изяви Дюлгеров позволи неточност и не съумя да избави удар на Линдсет с външен фалц.

ЦСКА излезе отпред в класирането със 76 точки, като води с две пред " Лудогорец ", който по-късно довечера приема " Локомотив " (Пловдив) в Разград.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР