ЦСКА победи с 2:0 Черно море в мач от първия

...
ЦСКА победи с 2:0 Черно море в мач от първия
Коментари Харесай

ЦСКА се мъчи 80 минути, но победи

ЦСКА победи с 2:0 Черно море в мач от първия плейофен кръг на efbet Лига, който се организира в Пазарджик поради наказване на " алените ".

Маурисио Гарсес откри резултата в 79-ата минута, а в 93-ата Джонатан Линдсет удвои.

Футболистите на Саша Илич бяха по-добри през целия дуел и можеха да завоюват и по-убедително, а един път и гредата избави " моряците " след шут на Марселино през първата част.

От своя страна варненци насочиха единствено два удара по посока на противниковата врата, които пристигнаха през второто полувреме и бяха много неточни. Така те усилиха отрицателната си серия на 7 турнирни срещи без да са отбелязали гол на ЦСКА.

Лошата вест за " алените " са контузиите на Иван Турицов, който напусна терена на почивката, и на Брадли де Нойер. Нидерландецът смени Турицов, само че напусна поради травма след единствено пет минути игра.

На полувремето Де Нойер смени контузения Турицов. Пет минути след почивката Дюлгеров направи още едно необикновено избавяне. Назон центрира за Линдест, който шутира от въздуха, а стражът на " моряците " мазета. Последва добавка от дребен ъгъл на Де Нойер, само че Дюлгеров още веднъж избави, а по-късно Сула почисти в корнер.

Малко по-късно Де Нойер напусна терена поради контузия и на негово място се появи Туфегджич.

В 54-ата минута Пачеко стреля от воле високо над гредата, като това беше първия удар за варненци по посока противниковата врата.

Последваха минути, в които двата тима мъчно стигаха до вратите. Нещата се трансформираха в 79-ата минута, когато Бамба шутира след безредие в наказателното поле на гостите. Топката рикошира в тялото на защитник в зелено и отиде в непокрития Гарсес, който я прати във вратата за 1:0.

В 88-ата минута Черно море получи право да извърши фал пред границата на наказателното поле на домакините. Сула насочи втория удар за своя тим в мача, само че той още веднъж излезе над напречната греда.

Всичко в срещата завърши с груба неточност на Дюлгеров, който в 93-ата минута подцени отдалечен удар на Линдест и разреши на топката да мине сред ръцете му за крайното 2:0.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР