ЦСКА победи с 2:0 Черно море в 19-ия кръг на

...
ЦСКА победи с 2:0 Черно море в 19-ия кръг на
Коментари Харесай

Безпроблемна победа за ЦСКА срещу "Черно море"

ЦСКА победи с 2:0 " Черно море " в 19-ия кръг на Първа футболна лига. " Червените " нямаха особени проблеми и съумяха да си обезпечат трите точки към актива с попадения през първото полувреме.

Резултатът на стадион " Българска войска " беше открит в 20-ата минута. Яник Вилдсхут подаде отлично топката на Йоан Баи пред вратата. Последва удар, само че вратарят на гостите съумя да избави. Отбитата топка обаче се удари в тялото на Мартин Дичев и влезе в мрежата на отбора от Варна.

В 43-ата минута резултатът стана 2:0. Кайседо матира Дюлгеров с глава след подаване на Баи. Ситуацията беше тествана със системата VAR за засада, само че такава нямаше.

Снимка: Lap.bg

Пред втората част футболистите на " Черно море " пробваха да върнат най-малко едно попадение, само че не съумяха.

VAR се намеси и през второто полувреме. " Червените " имаха съществени искания за дузпа в 76-ата минута. Калоян Кръстев бе изтърван от отбраната на " моряците ", остана очи в очи с Иван Дюлгеров и бе спънат от Влатко Дробаров. Никола Попов незабавно уточни бялата точка, само че след ревизиране на видеоповторение наказателният удар беше анулиран.

Снимка: Lap.bg

За " Черно море " това беше финален мач за годината, а ЦСКА има още две срещи - с " Арда " и " Лудогорец ". " Червените " са втори в класирането, до момента в който отборът от Варна е трети.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР