ЦСКА победи с 1:0 Осиек в първи мач от втория

...
ЦСКА победи с 1:0 Осиек в първи мач от втория
Коментари Харесай

Грозен футбол от ЦСКА? Люпко заложи себе си и плати цената!

ЦСКА победи с 1:0 Осиек в първи мач от втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Страхотен гол в мача на " Армията " вкара Евандро. Появи се забавно мнение в групата " Само ЦСКА " във " Facebook ". Публикуваме го едно към едно:

" След последните събития в клуба, след думите на Кюстендилеца и Животното, ЦСКА трябваше да вземе този мач на ВСЯКА ЦЕНА. Иначе ставаше ужасно!

И един популярен треньор заложи себе си и заплати цената. Обеща да сервира главата си на почитателите, в случай че не бие! И БИ! Нито един треньор в историята на ЦСКА не е поемал подобен ангажимент пред 50 камери: " Или на следващия ден удрям, или ми казвате " довиждане "! Ако ЦСКА бе паднал, Петрович към този момент да е на Калотина.

В последните 100 часа ЦСКА беше съдиран от свои и непознати. Люпко събра в пестник каквото е останало крепко и удари по масата. Грозен футбол, прагматичен, предпазен, само че... надвит! Какво да го правиш, с тая философия завоюва КЕШ, с тая философия още побеждава.

Днес ЦСКА бе в ролята на пациент, който е на операционната маса. Да съдиш в подобен миг хирурга, дето ти е избавил живота, че те зашил с противен тегел, е безсрамно ".
 ЦСКА победи Осиек с 1:0 в Лига Европа
Миг на талантливост от Евандро и справедливо преимущество за ЦСКА преди реванша с Осиек!

Минимален задатък за " алените " преди борбата в Хърватия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР