ЦСКА победи Монтана с 2:1 като гост в мач от

...
ЦСКА победи Монтана с 2:1 като гост в мач от
Коментари Харесай

ЦСКА с втора поредна победа в efbet Лига, Али Соу най-после вкара

ЦСКА победи Монтана с 2:1 като посетител в мач от дванадесетия кръг на еfbet Лига, игран на стадион " Огоста " в град Монтана.

Първото полувреме стартира с напън на ''армейците'', който даде резултат още в 8-ата минута, когато Греъм Кери проби остро по лявото крило и направи прострелно центриране адресирано към Ахмедов, само че Сенхаджи в опита си да го изпревари и да избие топката в корнер си означи неспасяем автогол.

''Червените'' продължиха да нападат и в идващите 7 минути се откриха още две положителни благоприятни условия за удвояване на задатъка. Първо в 12-ата минута Ахмедов бе изведен на стрелкова позиция и шутира отвън наказателното поле, само че Орлинов мазета в корнер, а малко по-късно Али Соу стреля рисково около гредата. В

29-ата минута Ахмедов бе изведен самичък против вратаря от Соу, при което Сенхаджи го повали в наказателното поле, само че съдията остана безгласен. Две минути по-късно Енрике Рафаел засече с глава центриране отляво, но изстрелът му мина над напречната греда.

До края на полувремето не се случи нищо забавно и двата състава се отдръпнаха на отмора при резултат 1:0 за ЦСКА.

През втората част ''армейците'' продължиха да нападат и да владеят повече топката от своя съперник. Още в 48-ата минута се откри отлична опция пред Ахмед Ахмедов, който засече с глава центиране на Тиаго, само че вратарят на домакините мазета, след което нападателят на ''червените'' имаше опция да се разпише с крайник, само че още веднъж стреля в тялото на Орлинов.

В 71-ата минута след осъществяване на корнер се стигна до безредие в наказателното поле на Монтана, при което Гълъбов пусна леко към влезлия след почивката Синклер, който насочи мощен шут само че още веднъж стражът на домакините бе на мястото си и избави.

Пет минути по-късно Тиаго изведе чудесно Али Соу самичък против вратаря и този път гамбийският стрелец се разписа невъзмутимо покачвайки на 2:0.

Монтана стартира от центъра и провежда бърза офанзива по лявото крило, след която се стигна до недоразумение в армейската защита и домакините понижиха изоставането си на 1:2, посредством попадение на Николай Минков.

До края на срещата не паднаха нови голове и по този начин алените записаха заслужена победа с 2:1 като посетител над отбора на Монтана.

Следващият дуел на ЦСКА е на 14 ноември (събота) от 13:30 часа, когато тимът ни гостува на Ботев (Ихтиман) в мач от шампионата за Купата на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР