ЦСКА победи минимално гостуващия Берое с 1:0 в среща от

...
ЦСКА победи минимално гостуващия Берое с 1:0 в среща от
Коментари Харесай

ЦСКА не се даде на Берое в последния си мач

ЦСКА победи минимално гостуващия Берое с 1:0 в среща от последния кръг на първата шестица в Първа лига. Гостите се нуждаеха от наложителна победа, с цел да имат някакъв късмет да се доберат до баража, даващ право на присъединяване в евротурнирите, само че изгубиха и останаха четвърти в крайното класиране. Кирил Десподов (67-дузпа) осъществя единствения гол в мача, а в добавеното време Мартин Райнов от гостите бе изпъден с втори жълт и надлежно червен картон.

Гостите бяха по-активни в началните минути, само че на два пъти пропуски направи Борислав Цонев. В 23-ата минута Кирил Десподов падна в наказателното поле на "зелените " след прикосновение с Леони, само че съдията не реши, че има учредения да бъде отсъдена дузпа. Осем минути по-късно Леони се включи отлично в офанзива и излезе на прелестна позиция, само че след удара му топката мина настрана от вратата. В 40-ата минута Бригидо насочи рисков удар и Черниаускас хвана топката, която четири минути по-късно удари ръката на Божидар Чорбаджийски в наказателното поле на "червените ", само че съдията не отсъди дузпа, написа "Блиц ".

Малко след почивката в 48-ата минута Борислав Цонев шутира от добра позиция и прати топката в гредата. В 65-ата минута Мартин Райнов извърши нарушаване за дузпа и пострадалият Кирил Десподов (67-дузпа) я осъществя за 1:0. В 76-ата минута Камбуров насочи рисков удар с глава, а Черниаускас избави сигурен гол. Четири минути преди края Серджиу Негруц направи пропуск пред вратата на ЦСКА, а добавеното време Мартин Райнов бе изогонен и гостите приключиха мача в понижен състав.

След триумфа си ЦСКА приключи сезона на второ място с 81 точки и остави Берое четвърти с 59 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР