ЦСКА победи Локомотив (София) в последния си мач от предсезонната

...
ЦСКА победи Локомотив (София) в последния си мач от предсезонната
Коментари Харесай

Непобеден ЦСКА завърши с успех подготовката си, Кайседо вкара в неофициалния си дебют

ЦСКА победи Локомотив (София) в последния си мач от предсезонната подготовка. " Червените " се постановиха с 3:1 на стадион " Българска войска ".

Точни за отбора на Бруно Акрапович бяха Пеняранда от дузпа, Тиаго и новото попълнение Кайседо, който през днешния ден направи и всекидневен дебют. Попадението за " железничарите " бе дело на Бабалиев.

Така ЦСКА приключи подготовката си без да познава усета на загубата. По време на подготовката си, " армейците " записаха два победи и едно тъждество в Турция, а на родна земя победиха Струмска популярност с 4:0, приключиха 0:0 с Пирин в Благоевград и надделяха Ботев (Враца) вкъщи с 3:1.
 Снимка 517339
Източник:

Двубоят стартира равностойно. В 7-ата минута, домакините получиха отличен късмет. Бившият състезател на " алените " и сегашен на " железничарите " Николай Цветков спъна Адалберто Пеняранда в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Изненадващо или не, зад бялата точка застана точно венецуелецът, който с обмислен удар направи 1:0.

В 16-ата минута, някогашният състезател на " алените " Григор Долапчиев бе изведен чудесно и напредна обещаващо в наказателното поле, Иван Турицов обаче мазета топката и предотврати добър късмет за " железничарите ".
 ЦСКА - Локомотив (София), Кайседо вкарва в неофициалния си дебют онлайн
ЦСКА - Локомотив (София), Кайседо вкарва в неофициалния си дебют

Срещата на " Българска войска " стартира в 14:00 часа

Последваха мощни минути за гостите, само че на няколко пъти положителните изяви на титулярния в този мач вратар Димитър Евтимов, предотвратиха нещо по-сериозно.

В самия завършек на полувремето, играчът на гостите Мартин Василев получи травма и бе сменен наложително от Милошев. През втората част, двата отбора смъкнаха темпото, само че предложиха забавни моменти.
 Снимка 517342
Източник:

В 55-ата минута, Пеняранда изведе чудесно Бисмарк Чарлс отляво и той навлезе в наказателното поле, само че Митрев потвърди, че е умел вратар и с веща интервенция мазета топката.

Десет минути по-късно, " алените " съумяха да удвоят. Каращият проби Бисмарк Чарлс овладя и завоюва пространство, с цел да изведе Тиаго, който с удар отвън наказателното поле матира Божидар Митрев за 2:0.

В 69-ата минута новото попълнение Федерико Варела влезе в игра, а Жорди Кайседо направи всекидневен дебют.

В 74-ата минута, Бисмарк Чарлс се отскубна със незабравим рейд и му остана най-лесното, да вкара топката в опразнената без вратар врата, само че бранител се намеси в последния миг и мазета.
 Снимка 517334
Източник:

Малко по-късно младокът на проби получи контузия и бе сменен. В 84-ата минута гостите съумяха да понижат след попадение на новото си попълнение Бабалиев.

В ответната офанзива, " алените " направиха 3:1 откакто Вион прати топката към Кайседо, който с глава от към точката на дузпата вкара първия си гол с екипа на отбора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР