ЦСКА победи Черно море с 2:0 в среща от 15-ия

...
ЦСКА победи Черно море с 2:0 в среща от 15-ия
Коментари Харесай

ЦСКА съсече Черно море с два гола в последните три минути

ЦСКА победи Черно море с 2:0 в среща от 15-ия кръг на Efbet лига. Двата тима заложиха на борбата по целия терен и до последно не успяваха да основат 100%-ови голови положения, за които да съжаляват, най-малко до 88-ата минута на дуела. След нея " армейците " вкараха две попадения, а Черно море също пропусна късмет да означи.

Първата част не предложи доста страсти на почитателите с изключение на здрави конфликти в центъра на терена, написа Блиц. Мартин Минчев опитва да затрудни вратаря на ЦСКА в 8-ата минута, а Пинто в 24-ата шутира по посока на тази на Черно море с което се изчерпиха ситуациите в първия половин час. До края Занев и Тиаго пробваха от директни свободни удари, само че също не затрудниха Митрович. В продължението на полувремето Рубен Пинто удари дясната греда със мощен удар от отдалеченост.

Второто полувреме стартира с няколко опита за основаване на рискове, само че без резултат. След час игра треньорът на ЦСКА реагира  бурно на съдийско решение и получи жълт картон, а 10 минути по-късно дуелът беше пресечен за малко поради неприятна видимост на терена заради запалени димки по трибуните. Това беше най-интересното е срещата от началото на втората част, в която двата отбора по този начин и не успяваха да поразят задачата. Четвърт час преди края домакините желаеха дузпа за рухване в наказателното поле на Мартин Минчев, само че реферът замълча, а дуелът се изнерви още повече. Отново Минчев можеше да открие резултата в 83-ата минута, когато беше изведен зад тила на " алената " защита, само че вратарят на ЦСКА излезе в точния момент и го изпревари.

Две минути преди края на мача ЦСКА се възползва от краткотрайната липса на бранителя на Черно море Виктор Попов и с човек повече откри резултата. Кристиян Малинов изскочи зад тила на защитата и в противоположния ъгъл вкара за " алените ". Минути по-късно при контраофанзива Али Соу удвои, пращайки топката в далечния ъгъл. Между двете попадения Черно море пропусна да изравни, само че Бусато се оправи с удар на Иса и резервира вратата си при втория прецизен удар за Черно море.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР