ЦСКА победи Берое с 3:0 в късния мач от съботната

...
ЦСКА победи Берое с 3:0 в късния мач от съботната
Коментари Харесай

ЦСКА разби Берое в памет на починалия Венци

ЦСКА победи Берое с 3:0 в късния мач от съботната стратегия на Първа лига. Нестор Ел Маестро пусна доста нападателен състав и това се оказа сполучлив ход за триумфа на недрожелюбния стадион в Стара Загора. За първи път на върха на офанзивата стартира новият нападател Майкъл Естрада.

Още доникъде на първото полувреме столичният гранд към този момент имаше удобна преднина от два гола. Първо Дюкенс Назон беше открит от Амос Юга след центриране и с удар без подготовка прониза вратаря на домакините. Около 120 секунди по-късно Тобиас Хайнц с магически изстрел от отдалеченост матира заралии за повторно.

След почивката норвежецът асистира за сънародника си Джонатан Линдсет, който оформи класиката. ЦСКА посвети успеха на 11-годишния Венци от Русе, който по-рано тази седмица почина трагично по време на футболна подготовка. Момчето е било огромен почитател на ЦСКА и мечтало един ден да бъде част от тима.

От 31-кратния първенец сложиха флаенлка с името Венци и 10-и номер на аварийна пейка и оставиха празно въпросното място. С този жест те оповестиха, че момчето постоянно ще бъде част от огромното „ алено “ семейство, въпреки и на небето. Освен това играчите на ЦСКА излязоха на терена със специфични фланелки, отдадени на Петър Хубчев, който се бори с подло заболяване. В петата минута двата тима му вдъхнаха кураж с ръкопляскане.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР