ЦСКА победи Берое с 2:0 в последния кръг на сезона

...
ЦСКА победи Берое с 2:0 в последния кръг на сезона
Коментари Харесай

ЦСКА изпрати сезона с 2:0 срещу Берое

ЦСКА победи Берое с 2:0 в последния кръг на сезона от efbet Лига. " Армейците " приключват с победа и чиста мрежа един сезон, който предложи доста страсти.

След 80-ата минута футбол не се игра поради градушката и изобилния дъжд в София. За секунди се изляха толкоз литри вода, че теренът не разреши за освен това от двата отбора.

Домакините означиха головете си в 4-ите минути на двете полувремена. Жорди Кайседо осъществя дежурния си гол с глава след рисково центриране отляво, до момента в който Тиаго сподели своята запазена марка и матира Берое с топовен шут от надалеч.

Мачът не предложи доста голови обстановки, като умората в края на дългия сезон взе връх, а и футболистите от 2-3 кръга са наясно, че позициите в класирането са разпределени.

В 4-ата минута Кайседо беше на точното място и засече топката с глава, откакто Тиаго центрира съвършено и ЦСКА стигна до гол задатък. " Червените " продължиха да бъдат по-активния отбор, само че Кайседо пропусна да удвои малко по-късно след пас на Занев.

Берое отвърна с греда на Конте, който получи пас от Хасани, само че ударът му беше спрян от страничния дирек на вратата на Евтимов в 14-ата минута на мача. Берое направи още няколко положителни офанзиви към вратата на Евтимов, само че Конте не се възползва от обстановките. ЦСКА атакуваше посредством Кайседо най-много, само че той на два пъти беше изпреварен от вратаря Ганев, който следеше играта и се намеси сносно.

До почивката едно рухване на Александър Василев в 33-ата минута в наказателното поле на ЦСКА след прикосновение с Дончев беше подминато от основния арбитър Вълков, който реши, че няма углавен удар. Кукула в последните мигове на първата част не съумя да изравни резултата.

Берое стартира много интензивно втората част, само че ЦСКА вкара гол. В 48-ата минута Тиаго Родригес с отличен удар направи разликата сред двата отбора два гола. Берое отвърна с удари на Кукула, който беше неакуратен и Хасани в 56-ата минута, само че Евтимов улови.

Митко Митков опита рисков удар в 70-ата минута, само че топката не откри задачата.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР