ЦСКА отстрани с голяма мъка малтийския Сиренс след първия си

...
ЦСКА отстрани с голяма мъка малтийския Сиренс след първия си
Коментари Харесай

ЦСКА страда на старта в пет от последните си шест участия в Лига Европа

ЦСКА в профил с огромна тъга малтийския Сиренс след първия си мач в Лига Европа през този сезон. Головете за триумфа с 2:1 вкараха нападателите Ахмед Ахмедов и Али Соу, а при резултат 0:0 вратарят Густаво Бусато избави дузпа.

ЦСКА съвсем постоянно се излага още на старта в шампионата. В пет от последните шест участия, " армейците " или отпадат, или не престават напред с огромен шанс и драма.

През сезон 2011/12 " алените " отпаднаха от румънския Стяуа. Тогава треньор беше Милен Радуканов. Последваха шамарите от Мура и Зимбру - сезон 2012/13 и 2014/15. И в двата случая на скамейката беше Стойчо Младенов.

ЦСКА се завърна в Европа през акцията 2018/19 - с Нестор ел Маестро отпред. И в профил Рига след дузпи на непознат терен. Победата в София с 1:0 беше последвана от загуба със същия резултат, с цел да се стигне до наказателните удари.

Само през предишния сезон 31-кратния първенец на България съумя да се оправи по безапелационен метод с първия си противник в Лига Европа. Черногорският Титоград беше победен с 4:0 на " Армията ", след което се стигна до 0:0 на непознат терен. Треньор на ЦСКА тогава беше Добри Митов.

За да пристигна снощната драма със Сиренс и победния гол на Али Соу в продължението на мача.
 ЦСКА изравни салдото си в Европа
ЦСКА изравни салдото си в Европа

Победата против Сиренс е №91 за тима на Стария континент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР