ЦСКА отстъпи с 0:1 през шампиона на Азербайджан Карабах в

...
ЦСКА отстъпи с 0:1 през шампиона на Азербайджан Карабах в
Коментари Харесай

ЦСКА допусна минимално поражение в контролата с Карабах

ЦСКА отстъпи с 0:1 през първенеца на Азербайджан Карабах в третата си контролна среща по време на летния предварителен лагер на отбора в Австрия. Двубоят се игра на стадиона в град Вьоргъл.

През първото полувреме играта бе равностойна. Първият прецизен удар към една от двете порти насочи българският национал Станислав Шопов в 14-ата минута, само че стражът на азерите избави. В следствие над терена стартира да вали относително мощен дъжд и темпото на игра спадна.

В 42-ата минута първенецът на Азербайджан стигна до попадение, посредством албанецът Джиджа Редон, който овладя топката пред вратарското поле и с прецизен удар я изпрати в мрежата на Густаво Бусато за 1:0 за азерите. Това беше първият гол, позволен от ЦСКА в летния предварителен интервал и при този резултат двата състава се отдръпнаха на отмора.

В началото на втората част Бусато на три пъти прояви страховит инстикт и избави опаси положения. През второто полувреме старши треньорът на армейците Саша Илич направи много промени в състава си и даде късмет за изява на съвсем всички свои налични футболисти.

В 53-ата минута младокът Илиан Антонов се измъкна ловко от двама бранители и шутира, само че стражът на Карабах внимаваше и бе на мястото си. Постепенно алените подвигнаха оборотите и все по-често проведоха и проведоха напън пред противниковата врата. Младият Илиан Антонов беше измежду най-опасните футболисти в предни позиции.

В 84-ата минута Нериман Ахундзаде засече центриране отляво и стреля с глава в дясната греда зад влезлия след почивката пазач Марин Орлинов.



Следващата контрола на ЦСКА е на 8 юли (събота), когато армейците се изправят против австрийския Тирол.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР