ЦСКА оглави временно класирането след домакинска победа над Черно море

...
ЦСКА оглави временно класирането след домакинска победа над Черно море
Коментари Харесай

ЦСКА надви "Черно море", Черниаускас си вкара комичен автогол

ЦСКА оглави краткотрайно класирането след домакинска победа над " Черно море " с 3:1. " Червените " се изравниха по точки с " Левски ", само че с по-добра голова разлика са отпред най-малко до на следващия ден, когато " сините " гостуват на " Локомотив " Пловдив.

Срещата на " Българска войска " стартира с минута безмълвие в памет на четиримата футболисти на Павликени, които починаха в автомобилна злополука през седмицата.
Ден на печал в Павликени поради починалите футболисти След надвит мач в село Козловец, тимът е трябвало да се прибере към Павликени

Снимка: Lap.bg
" Червените " поведоха с " гол от съблекалнята ". 14 секунди след началния съдийски сигнал Едвин Джеси осъществя с добавка на празна врата след асистенция на завърналия се в състава след лекуване на травма Жоржиньо.

В 8-а минута " Черно море " бе покрай изравнителен гол, когато някогашният халф на " Левски " Васил Панайотов стреля в навън от 15 метра.

Най-куриозният миг в мача пристигна в 14-а минута, когато вратарят на ЦСКА възвърне равенството с чудноват автогол. Чорбаджийски върна топката към вратаря, само че той не я уцели добре и я фалцира в личната си врата.

Кирил Десподов пропусна стопроцентово състояние в 28-а минута, когато получи извеждащ пас от Бодуров при противоречива обстановка за засада, само че ударът бе избавен от вратаря на гостите Благой Макенджиев. При добавката пък Енчев парира удара на Джеси.

В 39-а минута Десподов се реваншира за пропуща с прословут гол от директен свободен удар. Националът прати топката неспасяемо в десния ъгъл на вратата с изстрел от над 25 метра.
Снимка: Lap.bg
Зрелищен гол на Рубен Пинто усили преднината на ЦСКА в 58-а минута. Португалецът изстреля същински снаряд от близо 30 метра и не остави шансове на Макенджиев - 3:1.

Влезлият като запаса Тиаго Родригеш изпусна две положения, като първият път Макенджиев избави удара му, а при втория опит топката се отби от гредата.

Последните десетина минути в игра за ЦСКА се появи новото попълнение Али Соу, за който това бе дебют с алената фланелка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР