ЦСКА официално привлече норвежкия полузащитник Тобиас Хайнц. Ръководството на червените

...
ЦСКА официално привлече норвежкия полузащитник Тобиас Хайнц. Ръководството на червените
Коментари Харесай

Официално: ЦСКА представи първия нов за зимата

ЦСКА публично притегли норвежкия полузащитник Тобиас Хайнц. Ръководството на " алените " реализира сделка за правата на 24-годишния гений с шведския първенец Хекен, чиято благосъстоятелност е футболистът.

Халфът направи съществено усещане с изявите си през предишния сезон с екипа на норвежкия Сарпсборг, където бе предан чартърен. Той приключи шампионата на Норвегия като трети голмайстор с 15 попадения, към които добави 4 асистенции.

Той дойде в България нощес, а през днешния ден мина сполучливо медицински прегледи и подписа персоналния си договор с 31-кратните първенци на България. Трансферната сума остава конфиденциална сред страните. Тобиас Хайнц може да работи както по крилото, по този начин и на позицията зад централния нападател. Последният му двубой бе при гостуването на Сарпсборг на Розенборг на 13 ноември, когато Хайнц откри резултата, а отборът му завоюва с 3:2.

Последният му тим Сарпсборг е имал алтернатива да откупи правата на полузащитника след края на неговия наем, само че той е отказал " историческо " предложение от клуба, защото е желал да играе в чужбина. Хайнц ще играе с №14 на " Българска войска ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР